Informatie en inspiratie tijdens de Trend Micro Partner Day 2022

Informatie en inspiratie tijdens de Trend Micro Partner Day 2022

03-06-2022
Deel dit artikel:

Informatie en inspiratie tijdens de Trend Micro Partner Day 2022
(14-06-2022)

Op 14 juni 2022 organiseert Trend Micro weer zijn Partner Day. Dit jaar vormt het Koetshuis de Haar in Utrecht het decor voor een volle middag waarin bestaande en potentiële partners worden bijgepraat over de strategie en visie van het bedrijf en hoe Trend Micro samen met partners wil groeien in Nederland. Aan het einde van de middag worden ook weer de Trend Micro Partner Awards uitgereikt waarmee succesvolle partners en mooie projecten nog eens extra in het zonnetje worden gezet.

Orpheo Koulen, Head of Channel and Alliances bij Trend Micro Benelux: “Voor mij persoonlijk is de Partner Day echt een van de hoogtepunten van het jaar. Het is geweldig om zoveel mensen met wie je elke dag werkt bij elkaar te hebben en samen succes te vieren. Maar ook voor Trend Micro als organisatie is deze dag van groot belang. Het geeft ons de mogelijkheid om onze partners, die dagelijks bij onze gezamenlijke klanten over de vloer komen, bij te praten over nieuwe ontwikkelingen en hen te informeren over ons vernieuwde portfolio en hoe ze dat optimaal kunnen inzetten bij hun klanten.”

Programma Trend Micro Partner Day

Het programma van de Trend Micro Partner Day voorziet naast een uitgebreide update van het partnerprogramma een virtuele rondleiding in het partnerportaal. Er komt een demo van de security assessment tool die Trend Micro kosteloos beschikbaar stelt voor partners en deelnemers krijgen een uniek kijkje in het leven en werk van een Red Team-member van het Incident Response team van Trend Micro die vertelt welke stappen het team neemt wanneer een organisatie besmet is geraakt met ransomware. Afsluitend wordt er een klantcase besproken en geeft een externe gastspreker, Bas Doorn, een kijkje in de keuken bij Operation Bayonet: de overname van een darknet market. 

“Er wordt dagelijks ontzettend veel werk verzet in de IT-sector en dat geldt zeker ook voor onze partners en Trend Micro zelf. Het is daarom goed om even stil te staan en te evalueren wat goed gaat, maar ook hoe we samen nog succesvoller kunnen zijn. Het partnerprogramma helpt daarbij en geeft heel duidelijk aan wat de regels zijn, waar partners recht op hebben, hoe we samenwerken en wat ze van ons kunnen verwachten. Ons partner portal zal daarin een nog belangrijkere rol gaan spelen. Het vormt straks de spil in de interactie met onze partners, waardoor het belangrijk is dat onze partners de portal en alle content daarop goed weten te vinden. Naast alle input vanuit ons is de Partner Day natuurlijk ook een uitgelezen kans voor partners om peers te ontmoeten, te netwerken en inspiratie op te doen”, aldus Koulen.

Registreer vandaag nog!

Hebt u interesse om aanwezig te zijn op de Trend Micro Partner Day? Dat kan wanneer u al partner bent, maar ook als u serieuze interesse heeft om dat te worden. Registreren gaat eenvoudig en snel online via de event-pagina. Het event is geheel kosteloos voor partners.

Terug naar nieuws overzicht
Security