VMware wordt officieel partner van McLaren Racing

14-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VMware wordt officieel partner van McLaren Racing

VMware en Formule 1 race-stal McLaren Racing hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarbij VMware technologie zal leveren die McLaren Racing moet helpen effectiever te kunnen werken en daardoor betere prestaties neer te kunnen zetten.

Het Formule 1-seizoen is beschreven als een reizend circus. Teamleden met verschillende functies pakken de buitengewone prestatie aan van het verplaatsen en opzetten van alle benodigde infrastructuur om hun raceplan uit te voeren. Ze doen dit meer dan 20 keer in de loop van een seizoen - in wel 20 landen en 5 continenten.

Als officiële partner van het McLaren Formule 1-team zullen de multi-cloudoplossingen van VMware McLaren helpen om snel en zelfverzekerd te werken, waar ter wereld het team ook racet. VMware zal de flexibiliteit EN controle bieden die McLaren nodig heeft voor hun apps en data, waardoor ze een concurrentievoordeel krijgen om de prestaties te versnellen.

Matt Dennington, Director of Partnerships, McLaren Racing, zei: “Het is fantastisch om samen te werken met VMware, wiens technologie een cruciale rol zal spelen bij het verbinden van het McLaren F1 Team. We opereren in racetempo op en naast de baan, en deze samenwerking zal ons helpen om flexibel te blijven in de apps die we nodig hebben, vanaf elk apparaat en elke locatie, om ons best te doen op de racedag.”

VMware en McLaren Racing beginnen aan een door technologie aangedreven reis die McLaren Racing in staat zal stellen vrij en flexibel de cloudgebaseerde apps en workloads te beheren, verbinden, beschermen en leveren waar hun teams op vertrouwen, waar ze ook zijn, op racesnelheid.

Het McLaren Racing-team zal gebruikmaken van VMware-technologie om:

App-optimalisatie over meerdere clouds: McLaren Racing voert apps uit in hun eigen datacenters, in de openbare cloud en aan de rand van het circuit. De multi-cloudoplossingen van VMware zullen McLaren Racing in staat stellen om hun cloudvoetafdruk van vandaag beter te begrijpen, optimaliseren en beveiligen, terwijl ze hun omgeving voor de toekomst ontwerpen om te voldoen aan de snel veranderende eisen van een team dat op het snijvlak van technologie werkt.

Edge-connectiviteit: VMware SD-WAN stelt McLaren Racing in staat om gebonden netwerken en slimme verkeersvorming te gebruiken om betrouwbare connectiviteit aan de extreme edge te leveren.

Een Anywhere Workspace: VMware Anywhere Workspace stelt McLaren Racing in staat om een naadloze gebruikerservaring te bieden aan teamleden, aangezien ze toegang hebben tot apps vanaf meerdere apparaten, zowel op de basis als onderweg. Dit in combinatie met zero-touch device-provisioning, stelt IT in staat om ondersteuning te bieden aan hun wereldwijde team en tegelijkertijd volledig inzicht te krijgen in zowel de apparaatprestaties als de gebruikerservaring.

Laura Heisman, Chief Marketing Officer, VMware ( LinkedIn , Twitter ), zei: “McLaren Racing en VMware delen een streven naar uitmuntendheid en een verlangen om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is om de grootste uitdagingen aan te gaan. Door deze meerjarige deal zullen we de innovatie voor het McLaren Racing-team helpen stimuleren in hun streven naar een wereldkampioenschap.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud