Transfer Solutions en C-Facts gaan samenwerking aan

Martijn van Zoeren (links) en Jurgen Duijster

12-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Transfer Solutions en C-Facts gaan samenwerking aan

Transfer Solutions gaat een samenwerking aan met C-Facts - Cloud Cost Management. Via de samenwerking geeft het bedrijf haar klanten meer grip op multi-cloud kosten en verbruik. Hiervoor maakt Transfer Solutions gebruik van het online Cloud Cost Control Center van C-Facts, dat inzicht geeft in het gebruik en de kosten van de diverse public clouds die Transfer Solutions inzet voor haar klanten. Dat zijn momenteel AWS, MS Azure en Oracle Cloud. Daarnaast is Transfer Solutions benoemd tot 'prefered implementation partner' voor implementaties van Oracle Cloud in combinatie met C-Facts cloud cost management.

De samenwerking is ontstaan uit een groeiende behoefte onder eindklanten aan het verkrijgen van beter inzicht in cloudkosten en -verbruik, om zo de uitkomsten van cloud computing te maximaliseren. Dit inzicht dient efficiënt via één centraal dashboard voor multi cloud omgevingen verkregen te worden. Zo kunnen IT en de business rapporteren, kosten doorbelasten en besluiten nemen over cloud kosten.

“Transfer Solutions heeft innovatie en optimalisatie van klantoplossingen in haar DNA zitten, is een gedegen gesprekspartner voor het opzetten van een multi-cloud strategie en heeft kennis van de belangrijkste cloud-platformen. Daardoor is Transfer Solutions voor C-Facts de ideale partner”, zegt Martijn van Zoeren (links op de foto), directeur C-Facts. Jurgen Duijster (rechts op de foto), directeur Transfer Solutions, voegt toe: “Met het Cloud Cost Control Center van C-Facts zijn we in staat onze dienstverlening rondom cloud compleet te maken. Onze klanten zoeken steeds meer IT-regie dienstverlening. Met de groei van cloud-consumptie zien we tegelijk een groeiende behoefte aan inzicht in kosten en regie daarop vanuit IT, Finance en de business afdelingen zelf. Met C-Facts is dit mogelijk gemaakt.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud