Zyxel introduceert GS1915-serie PoE- en Non-PoE-switches

Peter van der Putten

10-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Zyxel introduceert GS1915-serie PoE- en Non-PoE-switches

Leverancier van netwerkoplossingen Zyxel Networks introduceert de compacte en betaalbare cloud-gebaseerde GS1915-serie 8-poorts PoE en Non-PoE-switches. Met deze nieuwste toevoeging aan het Nebula-ecosysteem wil Zyxel een toegankelijke entree bieden tot cloud-managed networking. De switches zijn gericht op kleine bedrijven en bieden onder meer netwerkconnectiviteit, beveiliging en multi-device beheer aan via de Nebula mobiele app.

De nieuwe 'Just Connect'-oplossingen van Zyxel Networks zijn gericht op startups, kleine bedrijven en thuisgebruikers. De nieuwe toevoeging aan het Nebula-ecosysteem stelt gebruikers onder meer in staat via een app nieuwe apparaten aan het platform te koppelen, de netwerkstatus controleren, hun netwerk op afstand beheren en ongeautoriseerde clients te blokkeren.
 
De GS1915-serie is compatibel met diverse producten met Nebula-ondersteuning. Dit biedt een uniforme netwerkervaring met toegang tot real-time netwerkinformatie, en centraal op afstand te beheren switches, draadloze access points, security-firewalls en 5G/LTE mobiele routers.

Dagelijkse werk eenvoudiger maken

Peter van der Putten (foto), Head of Channel van Zyxel Benelux merkt op: "Snelle, stabiele en veilige verbindingen zouden niet uitsluitend toegankelijk moeten zijn voor grote organisaties met hoge budgetten en toegewijde IT-teams. De uitbreiding van ons switch- en Nebula-portfolio toont onze betrokkenheid bij kleinere bedrijven en prosumers. Met deze producten kunnen zij hun netwerken schalen en de overstap naar de cloud maken wanneer zij daar klaar voor zijn, zonder de noodzaak om hardware te vervangen. Door deze stress weg te nemen en netwerkconnectiviteit eenvoudiger te maken, kunnen ze meer tijd besteden aan wat ze nodig hebben en het beste doen: het runnen van hun bedrijf,"
 
Het nieuwe PoE-model GS1915-8EP wordt geleverd met volledig 8-poorts PoE+ en ondersteunt een vermogen van 60 W. Dat is onder meer geschikt voor het opzetten van meerdere AP's en camera's binnen woningen en kleine bedrijven. Met de Nebula App kunnen gebruikers ook beveiligingscamera beheren of resetten door de stroom uit te schakelen, ook als zij niet op kantoor aanwezig zijn.

De LED-indicatoren op de voorpanelen van de GS1915-serie switches maken het mogelijk de status van de switch te controleren. De switches hebben geen ventilator en werken geruisloos.
 
Zyxel Networks kondigt ook de introductie van een 10G fiber switch aan: de XS1930-12F. Deze nieuwste toevoeging aan het switch- en Nebula-portfolio biedt klanten meer flexibiliteit bij hun groeiplannen, cloud-transities en het ondersteunen van de hybride werkwereld.  
 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud