Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
16-04-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT update met Joris den Bruinen - Security Delta HSD

Nationaal Veiligheidscluster Security Delta (HSD) was een van de partners van de Dutch IT Security Day, die plaatsvond in de Fokker Terminal in Den Haag. Joris den Bruinen, Algemeen Directeur / Bestuurder bij Security Delta (HSD), sprak in een video interview met Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski over het belang van Security Delta en de Dutch IT Cybersecurity Assembly rondetafels.

De Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief waar security leiders en specialisten uit het Nederlands bedrijfsleven en overheid meerdere keren per jaar samen komen om cruciale security ontwikkelingen te bespreken en te agenderen. Dutch IT Cybersecurity Assembly is een initiatief van Dutch IT Channel en Datto.

Den Bruinen nam tijdens de Dutch IT Security Day deel aan een speciale sessie van de Dutch IT Cybersecurity Assembly, onder leiding van Dutch IT Channel-moderator en dagvoorzitter Danny Frietman. Uit de paneldiscussie komt naar voren dat de aandacht voor cybersecurity bij het mkb nog te wensen overlaat. “Wat betreft de ‘readiness’ voor cybersecurity van het bedrijfsleven, zijn bepaalde sectoren volwassener dan andere”, stelt Joris den Bruinen, directeur van Security Delta (HSD). “Vitale bedrijven, zoals banken en de telecomsector, hebben hun zaken op orde. Hoe kleiner echter de bedrijven, hoe minder volwassen ze op cybersecuritygebied zijn.”

Lees ook: MKB security heeft stok achter de deur nodig.

Terug naar video overzicht
Security