UiPath lanceert verbeterd Technology Partner Program

24-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

UiPath lanceert verbeterd Technology Partner Program

UiPath, aanbieder van zakelijke automation software, lanceert Technology Partner Program. Dit programma is ontwikkeld voor independent software vendors (ISV’s), die hun krachten met UiPath willen bundelen om end-to-end applicaties en oplossingen voor hun gezamenlijke klanten te ontwikkelen.

Het Technology Partner Program van UiPath biedt bovendien een uitgebreid pakket van hulpmiddelen zoals technische, verkoop- en marketing benodigdheden. Technologiepartners kunnen daarmee applicaties ontwikkelen, testen en op de markt brengen en hun aanvullende oplossingen promoten.

Het verbeterde partnerprogramma is ontwikkeld om in te spelen op de toenemende wereldwijde vraag naar automatiseringsoplossingen. Het doel van het partnerprogramma is om technologiepartners te helpen nieuwe markten in te gaan en meer klantportfolio uit te breiden. Dankzij de voordelen van het programma kunnen zij met vertrouwen oplossingen ontwikkelen, testen, certificeren en op de markt brengen en daarbij de time-to-market verkorten.

Het verbeterde Technology Partner Program biedt onder meer:

Automatiseringsvoordelen: UiPath investeert in tools waarmee partners sneller hun eigen integraties kunnen ontwikkelen. Zij profiteren daarnaast van verbeterde toegang tot proeflicenties, trainingsmateriaal waarmee zij hun ontwikkelingsactiviteiten kunnen optimaliseren en persoonlijke ondersteuning bij het uitbreiden van hun oplossingen en klantenbestand.

Voordelen op het gebied van sales en business development: Technologiepartners kunnen hun oplossingen nu aanbieden via de UiPath Marketplace. Ze kunnen advies vragen aan de verkoopteams om hun merkbekendheid te vergroten en hun oplossingen te promoten. Ook kunnen ze bij UiPath experts terecht voor advies voor het uitbreiden van oplossingen naar nieuwe branches.

Marketingvoordelen: UiPath biedt technologiepartners toegang tot het Partner Marketing Program, dat kant-en-klare marketingcampagnes biedt. Hiermee kunnen organisaties de aandacht vestigen op hun samenwerking met UiPath en de toegevoegde waarde die dit potentiële klanten biedt. Partners krijgen daarnaast een speciale vermelding op de website en het portal van UiPath.

Selfservice

Kleine tot middelgrote technologiebedrijven hebben unieke behoeften. Voor het bedienen van deze markt biedt het Technology Partner Program van UiPath twee partnerniveaus: een gratis selfserviceniveau en een betaald niveau. Dit laatste niveau biedt meer ondersteuningsmogelijkheden en andere voordelen waarmee technologiepartners om hun samenwerking met UiPath kunnen uitbouwen. Het verbeterde Technology Partner Program is ontwikkeld met het oog op de behoeften en ambities van elke partner.

“Technologiebedrijven kiezen voor een partnership met UiPath omdat ze willen samenwerken met de marktleider op het gebied van automation”, zegt Dhruv Asher, senior vice president en head of Business Development & Product Alliances bij UiPath. “We hechten grote waarde aan onze technologiepartners. Via hun technologie en klantenkring kunnen wij ons platform verder uitbreiden en voor iedereen toegankelijk maken. Met de kant-en-klare marketingprogramma’s en andere innovatieve oplossingen die deel uitmaken van ons Technology Partner Program zetten we de toegevoegde waarde die partners onze gezamenlijke klanten dagelijks bieden in de schijnwerpers.”

Terug naar nieuws overzicht