Cisco rapporteert meer winst in tweede kwartaal

Chuck Robbins, voorzitter en CEO van Cisco

17-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco rapporteert meer winst in tweede kwartaal

Cisco rapporteert de resultaten over het tweede kwartaal voor de periode eindigend op 29 januari 2022. Cisco rapporteerde een omzet in het tweede kwartaal van 12,7 miljard dollar, een netto-inkomen op basis van algemeen aanvaarde boekhoudprincipes (GAAP) van 3 miljard dollar of $ 0,71 per aandeel, en niet-GAAP netto-inkomsten van 3,5 miljard dollar of $ 0,84 per aandeel.

"We zien nog steeds een ongelooflijk sterke vraag in ons portfolio, wat het belang en de relevantie van Cisco's innovatie benadrukt", zegt Chuck Robbins (foto), voorzitter en CEO van Cisco. "Onze robuuste ordersterkte en dubbelcijferige groei in jaarlijks terugkerende omzet stellen ons goed in staat om groei te realiseren."

"Ons bedrijf presteerde goed met een omzet en een non-GAAP EPS die jaar op jaar met 6% groeide, ondanks de beperkte aanbodomgeving", zegt Scott Herren, CFO van Cisco. "We hebben gezonde marges behaald terwijl we goede vooruitgang bleven boeken in onze bedrijfsmodelverschuiving, waarbij de omzet van softwareproducten jaar op jaar met 9% groeide en de productporties van ARR en RPO met dubbele cijfers groeiden. De combinatie van onze dividendverhoging en extra inkoop van eigen aandelen autorisatie toont onze toewijding aan het teruggeven van overtollig kapitaal aan onze aandeelhouders en het vertrouwen in onze voortdurende kasstromen."

Lees meer details hier.

Terug naar nieuws overzicht
Digital Workplace