Nominaties geopend voor de Sharky Awards van KnowBe4

08-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Nominaties geopend voor de Sharky Awards van KnowBe4

Nominaties van de jaarlijkse Sharky Awards van KnowBe4 kunnen worden ingediend. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan organisaties en individuen die geweldige prestaties hebben neergezet voor het bevorderen van beveiligingsbewustzijn.

De Sharkies worden op 21 april uitgereikt tijdens KB4-Con, het jaarlijkse klanten- en partnerevent van KnowBe4 in Florida. Er worden awards uitgereikt in onder andere de volgende categorieën:

  • Beste landingspagina
  • Beste Security Awareness-plan
  • Beste User Story
  • Beste Phishing-template
  • Beste phishing-campagne

"We zijn blij dat KB4-Con en de uitreiking van de Sharky Awards dit jaar weer tijdens een fysiek event kunnen plaatsvinden, zodat we dit rechtstreeks kunnen vieren met een groot aantal cybersecurity-professionals", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “De KnowBe4 Sharky Awards vestigen positieve aandacht op uitstekende trainingsmaatregelen op het gebied van beveiligingsbewustzijn in een tijd waarin cybercriminelen hard en vaak toeslaan. We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over recente security awareness-trainingen en gesimuleerde phishing-succesverhalen van onze klanten en roepen iedereen op om te nomineren voor de Sharky Awards.”

Sharkies worden alleen toegewezen aan KnowBe4-klanten en aan degenen die zijn geregistreerd om KB4-Con bij te wonen. De nominaties sluiten op dinsdag 1 maart 2022. Nomineren kan hier.

Terug naar nieuws overzicht
Security