Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Kickstart Europe datacenter conferentie op 14 en 15 maart in Amsterdam

20-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Kickstart Europe datacenter conferentie op 14 en 15 maart in Amsterdam

Na een lange periode van online ontmoetingen kunnen we niet wachten om terug te keren naar face-to-face netwerken, spontane ontmoetingen en interessante discussies! De Kickstart Europe conferentie doet - bijna twee maanden later dan gewoonlijk - traditiegetrouw de aftrap voor het nieuwe jaar met een keynote van CBRE over de laatste datacenter trends.

Op 14 maart (Welcome Evening) en 15 maart (conferentiedag) biedt Kickstart Europe een vertrouwd conferentie programma aan, samen met een interessante doelgroep van 750+ professionals uit de datacenter-, fiber- en cloud industrie. Tijdens dit jaarlijkse strategie- en netwerkevent worden in de Amsterdam RAI de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van strategie en investeringen in digitale infrastructuur besproken.

Datacenter strategie en investeringen

Op 15 maart opent CBRE's Research Director Kevin Restivo de conferentie met een vooruitblik op de Europese datacentermarkt. Op basis van deze inzichten volgt een C-level panel met o.a. Eric Boonstra (VP & GM Iron Mountain), Dick Theunissen (Managing Director EMEA EdgeConnex) en Interxion: a Digital Realty Company.

Daarnaast focust de conferentie op investeringen in digitale infrastructuur. In het tweede ochtendpanel ‘Investments in European Digital Infra’ zullen C-level sprekers onder leiding van NIBC Bank de investeringsmogelijkheden in deze markt bespreken.

Het middagprogramma biedt zoals altijd volop netwerkmogelijkheden en dynamische panelsessies over technologische ontwikkelingen, investeringsstrategieën en EU-marktontwikkelingen. Sprekers zijn onder andere Mark Chester (Eversheds Sutherland), Jason King (Rovisys), Jonathan Atkin (RBC), Ralf Ploenes (Legrand) en Alastair Waite (CommScope). Naast Stijn Grove van de Dutch Data Center Association zullen ook andere Europese brancheorganisaties zoals Thomas Volder (Danish Data Center Association) en Gary Connolly (Host in Ireland) aanwezig zijn om 2022 een kickstart te geven.

Stijn Grove (foto), Managing Director van Kickstart Europe, is verheugd de Europese leaders of industry weer bij elkaar te brengen aan het begin van een belangrijk jaar. "2022 is een cruciaal jaar voor de datacenter-, cloud- en connectiviteitsmarkt en het ecosysteem eromheen. De wereldwijde pandemie heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat onze economie afhankelijk is van digitale infrastructuur. De alsmaar groeiende vraag naar dataverwerking vraagt om een duidelijke en toekomstbestendige strategie. We kijken ernaar uit deze ontwikkelingen met de industrie te bespreken."

Meer informatie over Kickstart Europe vind je op www.kickstartconf.eu. Of meld je direct aan via: https://www.eventbrite.co.uk/e/kickstart-europe-conference-2022-tickets-173469210077

Terug naar nieuws overzicht