Zoom Partner Demand Center is beschikbaar

20-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Zoom Partner Demand Center is beschikbaar

Zoom heeft een uitbreiding van hun partner programma bekend gemaakt: het Zoom Partner Demand Center. Dit is een kant-en-klaar marketing platform dat verschillende marketing en demand generation-strategieën aanbiedt om samen met Zoom de markt te betreden.

Het Partner Demand Center biedt Zoom partners een marketingautomatiseringsplatform, zodat zij hun Zoom-marketingactiviteiten verder kunnen uitbreiden. Het Partner Demand Center is een launchpad, bedoeld om bekendheid te creëren, meer vraag te genereren en om als Zoom partner meer business te genereren.

Partners kunnen aangepaste, multi-touch campagnes direct vanuit het platform uitvoeren. Daarnaast kunnen gebruikers de inhoud en content downloaden die ze nodig hebben om campagnes via hun eigen systemen uit te voeren.

Het Partner Demand Center biedt de volgende geavanceerde marketingfuncties:

E-mail campagnes

Websyndicatie

Sociale media marketing

Evenementenmarketing

Videomarketing

Digitale advertenties en banners

Co-branding

Lokalisatie van campagnes in 50+ talen

Analyse- en rapportagemogelijkheden met betrekking tot leadtracking en opportunity management

Het Zoom Partner Demand Center voorziet hiermee partners van alle tools die ze nodig hebben om te groeien, zoals online marketingondersteuning, training en toegang tot de ‘partner marketing concierge service’ voor hulp bij iedere stap in een marketingcampagne.

 

Terug naar nieuws overzicht