Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
23-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Juniper Networks ondersteunt CampZone Winter 2021

Het CampZone Winter event, dat onlangs plaatsvond in Vakantiepark Prinsenmeer bij Ommel, had net als de reguliere zomerse CampZone uiteraard een netwerk en internet verbinding nodig die net iets verder gaat dan wat gebruikers thuis standaard hebben. Juniper Networks ondersteunde het event met zijn networking toepassingen. Dutch IT Channel was erbij en sprak met Jurrien Bloemen en Roy van Dongen van Campzone. Ook werd er gesproken met Melchior Aelmans, Consulting Engineer bij Juniper Networks.

Het lokale netwerk bestaande uit alle backbones, switches en routers werd wederom geleverd door onze partner Juniper Networks. Elk jaar voorziet Juniper Networks de events weer van krachtige netwerkapparatuur wat de uitgebreide maar vooral stabiele en snelle netwerken op CampZone mogelijk maakt.

Speciaal dit jaar is dat Juniper Networks de nieuwe Mist Draadloze Access-points levert. Dit deels door AI aangestuurde systeem gaat de uitrol in een complexe omgeving zoals CampZone Winter met 150 huisjes een stuk makkelijker maken voor het netwerk team.

Uiteraard blijft Internet een belangrijk voorziening en hiervoor leverde WeServe op locatie 2x 1000Mbit via glasvezel aan om te zorgen dat alle bezoekers ook op hun vakantie locatie waren en konden genieten van een snelle verbinding om te gamen en met de buitenwereld in contact te blijven.

Terug naar video overzicht
Security