Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Smart Profile belicht hoogtepunten Dutch IT Security Survey 2021

Rond ransomware en phishing zie je dat IT-beslissers steeds meer protocollen maken

Jurgen Verheijen, Marketing Lead bij Smart Profile
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
22-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Smart Profile belicht hoogtepunten Dutch IT Security Survey 2021

IT-security staat vandaag de dag hoog op de agenda van elke IT-beslisser die zijn of haar data, processen en business koestert. Genoeg redenen voor platformen Dutch IT-channel, Executive People en markt intelligentiebureau Smart Profile om onderzoek te doen naar de actuele staat van IT-security in Nederland en de trends van dit moment. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Security Talkshow over de uitkomsten van dit onderzoek met Jurgen Verheijen, Marketing Lead bij Smart Profile.

De IT-beslisser moet vaak complexe omgevingen beheren, iets wat vaak door experts, zoals IT-professionals en IT-dienstverleners, wordt uitgevoerd. Ze moeten cybergevaren tegenhouden, zoals phishing en ransomware aanvallen, die de digitale weerbaarheid van organisaties op de proef stellen.

Verder moeten IT-beslissers inspelen en budget vrijmaken voor nieuwe situaties, zoals de vele thuiswerkplekken die na de COVID-19 zijn ontstaan.

Terug naar video overzicht
Security