Cisco rapporteert meer winst in eerste kwartaal

Chuck Robbins, CEO Cisco

18-11-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco rapporteert meer winst in eerste kwartaal

Cisco rapporteert resultaten over het eerste kwartaal voor de periode eindigend op 30 oktober 2021. Cisco rapporteerde een omzet in het eerste kwartaal van 12,9 miljard dollar, een stijging van 8 procent. De nettowinst steeg met 37 procent naar 3 miljard dollar.

Cisco had last van een tekort aan hardware componenten maar wist te groeien met hybrid cloud, webscale, cloud security , 5G, Wi-Fi 6, 400 Gbit netwerk toepassingen. Software en abonnementen lieten beide een lichte groei zien: respectievelijk één procent en vier procent. 

"In Q1, hadden we een sterke groei en een aanhoudend sterke vraag, ondanks de zeer dynamische supply omgeving", aldus Chuck Robbins, voorzitter en CEO van CisSoftware en abonnementen, de twee gebieden waarin Cisco de meeste groei nastreeft, lieten beide een lichte groei zien: respectievelijk één procent en vier procent. co. "Cisco's technologie ligt in het hart van de versnelde digitale transformatie vandaag gebeurt. Onze baanbrekende innovatie, een sterke vraag, en het succes van ons bedrijf transformatiepositie ons goed voor nog een jaar van groei in het fiscale jaar 2022."

"Onze teams goed in een uitdagende omgeving uitgevoerd, leveren evenwicht winstgevende groei met een omzet en niet-GAAP EPS beide groeit met 8% jaar-op-jaar," zei Scott Herren, CFO van Cisco. "We bleven ook aanzienlijke vooruitgang te boeken in onze business model transformatie. Resterende prestaties verplichtingen en op jaarbasis recurrente inkomsten groeiden beide met 10% jaar-op-jaar met product ARR groei van 21% het verstrekken van meer voorspelbaarheid en zichtbaarheid van onze groei op lange termijn."

Terug naar nieuws overzicht