Forrester noemt ArrowSphere-platform van Arrow sterke presteerder

16-11-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Forrester noemt ArrowSphere-platform van Arrow sterke presteerder

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt aan dat het cloudmarktplaats en -beheerplatform ArrowSphere door Forrester is uitgeroepen tot 'sterke presteerder' in het Forrester New Wave: Marketplace Development Platforms, Q4 2021 onderzoeksrapport. Arrow behoort hiermee tot de selecte groep bedrijven die was uitgenodigd om deel te nemen aan de New Wave-evaluatie.

“ArrowSphere is het meest geschikt voor tier-twee channelpartners die hun cloudactiviteiten willen stimuleren”, aldus het rapport. Ook zegt het dat “managed service providers en value added resellers ArrowSphere kunnen gebruiken om hun cloudinkomsten te vergroten door de manierwaarop ze cloudservices verkopen te vereenvoudigen”. En: “Klanten gaven aan blij te zijn met de voordelen die ze zagen in verhoogde snelheid en nauwkeurigheid bij het maken van offertes en het wijzigen van bestaande bestellingen.”

Goede resultaten helpen leveren

“Het is een eer om in dit Forrester New Wave-rapport te worden erkend als een sterke presteerder, omdat het ons rotsvaste vertrouwen bevestigt dat ArrowSphere een van de meest uitgebreide wereldwijde platforms is voor de verkoop van XaaS-producten”, zegt Kristin Russell, president van Arrow's wereldwijde enterprise computing solutions business. “Arrow streeft ernaar leveranciers van IT-oplossingen en serviceproviders te voorzien van tools die hen en hun klanten helpen om goede resultaten te leveren. En ArrowSphere is een onderscheidende manier waarop wij onze producten en diensten aanbieden.”

Forrester is een onafhankelijk onderzoeksbureau. In dit rapport werden tien criteria gebruikt om het huidige productaanbod, de strategie en de aanwezigheid op de markt van de deelnemende leveranciers te evalueren. ArrowSphere behaalde een onderscheidende beoordeling voor operationeel beheer, verkopersbeheer, digitale diensten catalogus en het prijs- en vergoedingenschema.

Het volledige rapport (Engelstalig) is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud