Poly en Appspace integreren werkplekcommmunicatie en digital signage

08-11-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Poly en Appspace integreren werkplekcommmunicatie en digital signage

Poly integreert Appspace, een provider van software voor werkplekervaringen. Appspace stelt gebruikers van Poly Video OS-devices in staat om moderne teamcommunicatie en digital signage in te zetten om waarde toe te voegen aan vergaderruimtes tijdens downtime.

De integratie met Appspace biedt HR, corporate communicatie, marketing en andere teams mogelijkheden voor communicatie op de werkplek. Appspace maakt digital signage beschikbaar op alle devices die draaien op Poly Video OS. Digital signage is beschikbaar voor gebruikers van producten uit de Poly Studio X Series (waaronder de Poly Studio X30, X50, X70) en G7500-devices met een Appspace-abonnement. Digital signage kan worden verbonden met en worden ingezet voor het beheer van Appspace-kanalen via de Poly Lens cloudmanagementservice.

Ervaring op locatie verbeteren

“Poly-klanten kunnen hun werknemers via intelligente technologie in staat stellen hun ervaring op locatie te verbeteren, wat van groot belang is nu mensen weer terug naar kantoor gaan”, zegt Dave Shull, President en CEO van Poly. “We willen de waarde van onze innovatieve oplossingen voor videovergaderingstechnologie verhogen door samen te werken met toonaangevende softwareserviceproviders zoals Appspace. Samen creëren we een naadloze ervaring die verder gaat dan de standaardervaring van het videovergaderen, om zo werknemers op de hoogte te houden van het belangrijkste bedrijfsbrede nieuws en evenementen.”

“We zijn blij met de samenwerking met Poly nu bedrijven zich voorbereiden op hun versie van de toekomst van werk”, zegt Duke Skarda, Chief Technology Officer van Appspace. “Communicatie op de werkplek is nu meer dan ooit van cruciaal belang, en het creëren van een informatieve en meeslepende ervaring voor werknemers op locatie met Appspace op videodevices van Poly is een belangrijk onderdeel van die toekomst. We kijken ernaar uit om ons dienstenaanbod en de samenwerking met Poly de komende jaren verder uit te breiden.”

Digital signage toevoegen aan werkplek

De integratie van Appspace met videovergaderingsdevices van Poly en het beheer vanuit Poly Lens, vereenvoudigt het toevoegen van digital signage aan de werkplek. De integratie biedt de volgende mogelijkheden:

  • Snel aan de slag – Digital signage van Appspace is in een paar klikken in te schakelen op je Poly video-oplossingen, en op maat op te schalen met behulp van Poly Lens.
  • Voeg waarde toe – Haal meer uit de oplossingen van Poly door Appspace te gebruiken om berichten weer te geven tussen videovergaderingen door.
  • Verhoog adoptie – Toon instructies en interessante content die werknemers uitnodigt je apparaten te gebruiken.
  • Centraal beheer – Beheer je devices en digital signage vanuit één centrale online locatie.
  • Verbeter communicatie met werknemers – Publiceer belangrijke veiligheids- en beleidsberichten voor werknemers op locatie.
  • Ga verder dan digital signage – Upgrade je Appspace-plan om functies als ruimtereservering, geavanceerde sjablonen en de werknemersapp te ontgrendelen.

Beschikbaarheid

De Appspace-integratie is nu beschikbaar voor klanten met een Appspace-account op de volgende Poly-devices: Poly Studio X30, Studio X50, Studio X70 en G7500. 

Terug naar nieuws overzicht