Tata en Cisco breiden wereldwijde strategische samenwerking uit

27-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Tata en Cisco breiden wereldwijde strategische samenwerking uit

Tata Communications, een digitale ecosysteem-enabler, en Cisco Systems, speler in technologie die het internet mogelijk maakt, hebben de uitbreiding aangekondigd van hun twee decennia durende strategische wereldwijde partnerschap. Deze nieuwe overeenkomst is tussen Tata Communications en Cisco Meraki om ondernemingen te voorzien van een eenvoudige en gemakkelijk te implementeren, beheren en analyseren IT-infrastructuur voor het leveren van overal en altijd toegang.

Cisco Meraki maakt deel uit van het Tata Communications-ecosysteem om een suite van wereldklasse van de volgende generatie cloudbeheerde wifi-services aan te bieden op basis van de nieuwste Wi-Fi 6-technologie en SD-WAN-services (Software-Defined Wide Area Network). verschillende industrieën. De gecombineerde expertise zorgt voor een soepeler levenscyclusbeheer en een superieure gebruikerservaring voor de belanghebbenden van de onderneming met meer veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit.

"Ons recente Leading in a Digital-First World Report, gebaseerd op een wereldwijd onderzoek onder ondernemingen, laat zien dat 91% van bedrijven erkent dat ze niet in staat zijn om hoogwaardige digitale ervaringen te bieden aan hun belanghebbenden. Wij geloven dat de convergerende LAN- en WAN-protocollen met betere draadloze en softwaregedefinieerde technologieën zijn essentieel voor de digitale transformatie van ondernemingen", zegt Genius Wong, Chief Technology Officer, Tata Communications. "We zijn blij om ons aanbod verder te verbeteren om ondernemingen in staat te stellen de groeiende vraag naar hun bedrijfstransformatie in het nieuwe paradigma te beheren."

"Naarmate organisaties hun migratie naar een hybride cloudwereld versnellen, zijn ze op zoek naar oplossingen die de waarde maximaliseren, waaronder meer beheerde services. Meraki's bekroonde cloudarchitectuur en beheergemak, gecombineerd met de mogelijkheden en het bereik van Tata Communications voor beheerde services, zullen helpen nieuwe services te creëren met meer netwerkzichtbaarheid en probleemoplossing op afstand voor implementaties van elke omvang", zegt Jason W. Gallo , Vice President, Cisco Global Partner Sales.

De gecombineerde kracht van Tata Communications en Cisco Meraki stelt ondernemingen in staat om aangepaste en verbeterde eindgebruikerservaringen te bieden, zoals gast-wifi-authenticatieservices en locatiegebaseerde analyses in verschillende sectoren, waaronder de detailhandel, productie, gezondheidszorg en horeca.

De samenwerking tussen Tata Communications en Cisco Systems maakt end-to-end beheer van het bedrijfsnetwerk mogelijk via één enkele ruit, wat zorgt voor meer mobiliteit en gecentraliseerde controle over de IT-omgeving van een onderneming. Met een kleinere voetafdruk van het apparaat is de oplossing schaalbaar en biedt het gebruikers meer flexibiliteit. Ondernemingen zullen nu beter gepositioneerd zijn om een verbeterde ervaring te bieden aan hun stakeholder-ecosysteem voor werknemers, klanten, leveranciers en partners.

Terug naar nieuws overzicht