Google Cloud lanceert nieuwe innovaties

15-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Google Cloud lanceert nieuwe innovaties

Tijdens Next ’21 presenteerde Google Cloud zijn EMEA-momentum en kondigt een reeks innovaties aan die gericht zijn op het oplossen van de meest belangrijke bedrijfsproblemen in verschillende sectoren.

Deze aankondigingen gaan voornamelijk over Google Cloud's open cloud-infrastructuur die organisaties helpt om bedrijfskritische applicaties in te zetten waar ze die het meest nodig hebben; data cloud die bedrijven in staat stelt hun klanten, producten en partners te begrijpen en met hen in contact te komen; samenwerkingstechnologie die hybride werk mogelijk maakt; en cyberbeveiligingstechnologie die gebruikers, applicaties en gegevens overal beschermt - en dat alles in de schoonste cloud in de branche zo beweert Google.

Het gaat om de volgende innovaties:

Open Infrastructure - Lancering van Google Distributed Cloud waarmee klanten meer keuze hebben in hoe en waar ze hun meest gevoelige workloads kunnen draaien zonder zich zorgen te hoeven maken over onderliggende hardware.

Data & Analytics - Nieuwe updates, waaronder General Availability (GA) van BigQuery Omni, Spark on Google Cloud, Vertex AI workbench en Intelligent Products Essentials om klanten te helpen moderne data-architecturen te ontwerpen met real-time analytics en hun bedrijfkritische data-gedreven applicaties te versterken.

Google Workspace - Lancering van een nieuwe Atlassian Jira integratie, Gmail AppSheet-integratie, een uitgebreid partnerschap met Citrix en nieuwe beveiligingsinnovaties in Google Workspace om de communicatie en samenwerking te verbeteren.

Beveiliging - Lancering van een nieuw Google Cybersecurity Action Team (G-CAT) en een nieuw Work Safer-programma om organisaties te helpen bij de aanpak van alledaagse beveiligingsproblemen.

Duurzaamheid - Lancering van verschillende innovaties om klanten te helpen onmiddellijk klimaatactie te ondernemen, waaronder Carbon Footprint, Google Earth Engine en Project Recommender zonder toezicht.

EMEA Customer Momentum - Nieuwe en uitgebreide strategische relaties met klanten als Deutsche Post DHL (DPDHL Group), Siemens Energy en de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA).

Terug naar nieuws overzicht
Cloud