Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-10-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cohesity Round Table belicht kansen rond Data Management Services

Hoe kan de ICT-branche met Data Management Services hun klanten beter ontzorgen, zoals met Data Protection en Back-up as a Service? Dit werd besproken tijdens een Dutch IT Channel Round table on Kasteel Hooge Vuursche bij Baarn in samenwerking met Cohesity en enkele toonaangevende IT-dienstverleners. Hierbij sprak Dutch IT Channel hoofdredacteur Witold Kepinski in een video interview met Dilip Timal (Country Manager Cohesity Nederland) en Larik-Jan Verschuren (CTO Fundaments).

De stap naar de public cloud, de toegenomen bezorgdheid over security en voorkomen van ransomware, en de complexiteit van back-up- en gegevensbeheer, dwingt IT-leiders om hun back-upinfrastructuur te herontwerpen en alternatieve oplossingen te verkennen. Dit meldt het Gartner Magic Quadrant voor Data Center Backup and Recover Solutions.

Organisaties gaan in toenemende mate schuiven met workloads, tussen cloud en on-premises. Door deze ontwikkeling dienen data workloads goed beschermd te worden. Niet alleen met back-up en disaster recovery, security oplossingen van interne en externe bedreigingen. Vaak ontbreekt echter bij organisaties de nodige kennis hiervoor.

Dit biedt een uitgelezen kans voor resellers om met Data Management Services klanten te ontzorgen met het beschermen en beschikbaar houden van hun data en workloads zowel in-premises als in multi-cloud omgevingen.

cohesity-ronde-tafel-data-management-services-dutch-it-channel-2021.jpg

 

Terug naar video overzicht
Security