Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Pieter Lacroix: Codit lost business uitdagingen op met Data & AI

AI lijkt wel een oplossing voor problemen die we aan het zoeken zijn

Pieter Lacroix, Codit
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
06-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pieter Lacroix: Codit lost business uitdagingen op met Data & AI

De potentiële use cases met AI en machine learning zijn gigantisch, maar toch beginnen veel projecten klein en speels, aldus Pieter Lacroix, general manager Codit Nederland. Veel vraagstukken gaan volgens Lacroix over efficiëntie, continuïteit en de concurrent voorblijven, maar dat neemt niet weg dat bedrijven echt aan de slag willen met AI. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Channel online talkshow hierover verder met Pieter Lacroix hoe Codit business uitdagingen rond Data & AI oplost.

Lacroix is general manager Nederland van het internationale Codit, onderdeel van de Proximus Group. ‘We werken vrij zelfstandig van de rest van de organisatie en dat is belangrijk om echt innovatief te kunnen zijn’, vertelt hij. ‘Het is dan ook een great place to work met een goede vibe om dingen te laten ontstaan.’ Die stemming gebruiken ze ook in workshops om met klanten spelenderwijs de gouden ideeën te ontwikkelen.

Lees ook het hele interview met Lacroix: Codit lost spelenderwijs business problemen op met Data & AI.

Terug naar video overzicht
Future of Business Technology