Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
NetApp biedt flexibiliteit met data voor innovatie met AI

Data gebruik maakt het verschil van een succesvolle organisatie

Joost van Drenth, NetApp
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
06-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NetApp biedt flexibiliteit met data voor innovatie met AI

AI is in staat geweldige resultaten te boeken voor organisaties. Maar in praktijk lopen gebruikers in hun innovatieprojecten vaak tegen allerlei beperkingen aan. De data die nodig is om AI tot volle wasdom te laten komen zit opgesloten in oude applicaties, in private datacenters. En ook privacyoverwegingen spelen regelmatig een rol. Innovatie met AI vraagt dan ook om de juiste opslag van de gebruikte data. Moderator Danny Frietman spreek hierover in deze Dutch IT Channel Talkshow ‘Future of Business Technology’ verder Joost van Drenth, Manager Solution Engineering Netherlands bij NetApp Nederland.

NetApp draait al bijna dertig jaar mee in de IT-wereld en is marktleider op het gebied van data-opslag, aldus Oscar Wijnants, Directeur bij NetApp Nederland, “en inmiddels gaat dat veel verder dan het realiseren en beheren van datacenters. Wij hebben er in de afgelopen jaren ook voor gezorgd dat onze data-opslag-technologieën beschikbaar zijn op de diverse grote platforms, waar ze als een service afgenomen kunnen worden.”

Lees ook het interview met Netapp: Blijf flexibel met data voor innovatie met AI.

Terug naar video overzicht
Cloud