Capital A neemt belang in QS Solutions

29-09-2021 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Capital A neemt belang in QS Solutions

Capital A heeft een belang genomen in QS solutions. Dit bedrijf levert via een wereldwijd partnerkanaal met onder andere IT-distributeurs zoals ALSO, Ingram Micro en Tech Data zelf-ontwikkelde softwareproducten: Cyber Security Assessment Tool (CSAT) en PortalTalk – een Security & Governance add-on voor Microsoft Teams. Verder levert QS solutions consultancy voor de implementatie van Microsoft Cloud producten zoals; Microsoft 365, Azure en Dynamics 365.

Met deze producten en diensten wil QS solutions inspelen op de sinds corona verder toegenomen vraag naar IT-security. QS solutions bedient haar belangrijkste afzetmarkten Europa, de VS, het Midden-Oosten, Afrika, Australië en Azië vanuit vestigingen in Amersfoort, Keulen en Vietnam en is een Independent Software Vendor (ISV) binnen het Microsoft Partner-kanaal. Het CSAT-product van QS solutions is onderdeel van het Microsoft Solution Assessment programma. De ambitie is om de komende jaren naar een subscription base van zes miljoen gebruikers wereldwijd te groeien.

Capital A wil met de investering de internationale groei van QS solutions te versnellen en de mogelijkheden tot Europese overnames samen verder onderzoeken. Het huidige managementteam behoudt een belang en zal QS solutions de komende jaren verder uitbouwen.

QS solutions voert cybersecurity assessments uit onder andere samen met Breens Network, een portfoliobedrijf van Capital A, dat zich focust op innovatie en digitalisering binnen het onderwijs en cyberveiligheid bij Nederlandse onderwijsinstellingen.

Terug naar nieuws overzicht
Security