Liquidware en KEMBIT bouwen hun samenwerking verder uit

10-07-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Liquidware en KEMBIT bouwen hun samenwerking verder uit

KEMBIT en Liquidware hebben na twee succesvolle projecten bij grote zorginstellingen besloten hun samenwerking verder uit te bouwen. Recentelijk is er een handtekening gezet onder een contract voor een langdurig partnership en een intensievere samenwerking.

KEMBIT heeft als IT-organisatie een sterke focus op het bieden van IT-oplossingen ter verbetering van het welzijn van de mens. Zij bieden oplossingen met een focus op security, applicaties, data en de werkplek. Liquidware biedt oplossingen die voorzien in alle elementen van werkplekbeheer die nodig zijn voor een ultieme gebruikerservaring, voor zowel fysieke, virtuele als Cloud-werkplekken. Samen bieden ze organisaties een werkplek die verder gaat dan de standaardoplossing, met meer mogelijkheden en een verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Zo creëren ze voor de klant de best passende werkplek van morgen.

KEMBIT is blij dat ze een antwoord heeft op een veelvoorkomend issue bij Cloud-based werkplekoplossingen bij haar klanten. Walter Robijns, Senior Infrastructure Architect bij KEMBIT: "Wij verzorgen voor onze klanten veel Cloud-based werkplekken, waar flexwerken of het gebruiken van één werkplek door meerdere personen vaak een vereiste is. De oplossingen van Liquidware bieden deze mogelijkheden en vormen een perfecte aanvulling op de standaard werkplekinrichting die wij voor Cloud-based werkplekken gebruiken. Dit zorgt er niet alleen voor dat wijzelf werkplekken eenvoudiger kunnen beheren, maar dat de kosten voor de klant onder controle blijven omdat we geen extra maatwerk nodig hebben voor deze invulling.” De KEMBIT Cloud werkplek is op geen enkele manier gekoppeld aan klassieke servers waardoor een internetverbinding voldoende is om te kunnen werken. Dankzij de oplossingen van Liquidware kan deze werkplek ook worden gebruikt door meerdere collega’s op vaste locaties en kunnen ook lokale applicaties worden ontsloten.

Ook voor Liquidware biedt deze langdurige samenwerking waardevolle mogelijkheden. “Wij zien KEMBIT als een van onze strategische partners met focus op de zorgsector; waar innovatie en serviceverlening hoog in het vaandel staan. Onze klanten hebben behoefte aan een werkplek die toekomstbestendig is en waar gebruikers op de eerste plaats staan. De expertise en kennis van KEMBIT gecombineerd met onze oplossingen heeft reeds gezorgd voor een snelle transitie naar de Modern Workspace van Microsoft”, aldus Morteza Esteki, VP Europa bij Liquidware. “Onze Adaptive Workspace Management oplossingen zijn een krachtig out-of-the box alternatief voor een arbeidsintensieve maatwerkoplossing, die beheerstechnisch veel onderhoud behoeft. Wij zijn met KEMBIT verbonden door kennis van de zorgsector, waarbij onze oplossing voor werkplek beheer als bouwblok wordt gebruikt om hun klanten te helpen om hun werkplekken toekomstbestendig te maken.”

Walter Robijns: "Wij ervaren Liquidware als een echte partner. Bij onze eerste gezamenlijke projecten kregen wij alle hulp waar nodig en werden we ondersteund bij de migratie en adoptie van het softwarepakket. Liquidware denkt met ons mee en zet zich in voor het uitoefenen van positieve invloed op de klanttevredenheid, ook voor de klanten van hun partners. Liquidware versterkt de toegevoegde waarde van KEMBIT voor haar klanten."

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Liquidware binnen de zorg? Download de whitepaper: "Unlocking Digital Transformation with Adaptive Workspace Management"

Terug naar nieuws overzicht