Druva lanceert nieuw MSP programma

28-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Druva lanceert nieuw MSP programma

Druva, speler in cloudgegevensbescherming en -beheer, heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe Managed Service Provider (MSP)-programma. Het nieuwe programma maakt deel uit van het Druva Compass Partner Program en is ontworpen om MSP's sterker te maken en de cloudtransformatie van hun klanten te versnellen met een veerkrachtige, vereenvoudigde gegevensbeschermingsservice.

"Klanten stappen in een razend tempo over naar de cloud en managed service providers zijn een belangrijke hulpbron om organisaties succesvol door deze transitie te begeleiden", zegt Robert Brower, Senior Vice President van Global Partners and Alliances, Druva. “Bij Druva hebben we een cloud-first mentaliteit waarbij we ervoor zorgen dat onze partners de tools hebben om te slagen, en een multi-tenant SaaS-oplossing hebben ontwikkeld die is afgestemd op hun behoeften, waardoor tijdrovende processen voor het beheer van hardware worden vermeden en de volledige implementatie wordt gestroomlijnd. Nu kunnen ze zich concentreren op het leveren van de service en het direct leveren van waarde aan hun klanten, niet het runnen van de backend.”

Druva's nieuwe MSP-programma biedt partners een SaaS-gebaseerd leveringsmodel dat een zero-touch onboarding-ervaring biedt en geen infrastructuur om te onderhouden. In plaats daarvan kunnen MSP's klanten nu helpen om te gedijen tijdens hun cloudreis, terwijl ze de verkoopcycli versnellen, de time-to-inkomsten verbeteren en hoge, terugkerende marges behouden. De speciaal gebouwde servicecentrumconsole biedt partners de mogelijkheid om unieke serviceniveaus te beheren met aanpasbare abonnementen, gedetailleerd inzicht te krijgen in het opslagverbruik van alle klantaccounts en de gezondheid van de klant in realtime te beoordelen.

Beschikbaarheid

Het Druva MSP-partnerprogramma is per direct beschikbaar in Noord-Amerika en EMEA-regio's.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud