Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Rick van den Hoogenhof: Copaco ondersteunt partners met cloud business

We zorgen dat onze partners enabled worden in de verkoop van onze cloud diensten

Rick van den Hoogenhof, Copaco
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
07-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Rick van den Hoogenhof: Copaco ondersteunt partners met cloud business

‘Digitale transformatie’ is voor veel organisaties het credo. Het doel is om capaciteit te creëren om nieuwe technologieën en de impact sneller, beter en innovatiever te omarmen. Digitale transformatie heeft dan ook te maken met innovatie, nieuwe technologieën én nieuwe business -modellen. De cloud is daarbij één van de voornaamste ontwikkelingen en kansen voor channel partners zoals resellers, VARs en MSPs. Moderator Danny Frietman in deze Dutch IT Channel Studio Talkshow ‘Leaders of Cloud’ hierover met Rick van den Hoogenhof, Teamleider Cloud Solutions bij IT-distributeur Copaco.

Van den Hoogenhof, Manager Cloud Solutions bij Copaco, zag de vlucht naar cloud computing het afgelopen jaar als gevolg van de Covid-lockdown nóg groter worden. “Cloud was al een enorme groeimarkt, maar het laatste jaar stapten extreem veel bedrijven over naar moderne werkplekken gebaseerd op Microsoft 365, al dan niet in combinatie met Azure Windows Virtual Desktop en Copaco VMware Cloud. Onze ‘package bundel’ met o.a. Windows 10 Pro, Azure AD, Intune en IaaS/PaaS hosting is in korte tijd erg populair geworden."

Lees ook het interview met Van den Hoogenhof.

Terug naar video overzicht
Cloud