Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Varonis biedt inzicht en controle over hybride cloud omgeving

Varonis biedt inzicht en controle over hybride cloud omgeving

Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
29-04-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Varonis biedt inzicht en controle over hybride cloud omgeving

Varonis ondersteunt organisaties met een gecentraliseerd beveiligingsbeheer voor alle data en kerninfrastructuur in de cloud, on-premise of in een hybride omgeving. Organisaties krijgen hierdoor een volledig beeld van wie toegang heeft tot bestanden en e-mails en deze deelt. De toepassing van Varonis classificeert en beschermt gevoelige gegevens en stopt geavanceerde bedreigingen met een verenigd gegevensbeveiligingsplatform. Moderator Danny Frietman spreekt hierover verder in de Dutch IT Channel Studio Talkshow ‘Leaders of Cloud’ met Carel Bak en Koemar Dharamsingh van Varonis.

Varonis is specialist in data security en insider threat detection. Het Varonis Data Security Platform inventariseert álle ongestructureerde data die zich waar dan ook in een bedrijf bevindt, on-premises of in een (hybrid) cloud. Varonis biedt hierdoor een compleet inzicht in en controle over een hybride IT-omgeving aldus Dharamsingh en Bak.

Lees meer in het interview: Varonis beveiligt en structureert álle data, juist ook in de cloud.

Terug naar video overzicht
Security