Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Carbonite + Webroot belicht belang van back-up en capability test

Elke organisatie een terugkerende capability test moeten uitvoeren om zeker te zijn van een weerbare IT-omgeving

Aeiko van der Made, Lead Solutions Consultant Benelux bij Carbonite + Webroot, onderdeel van OpenText
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
22-03-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Carbonite + Webroot belicht belang van back-up en capability test

Aan de voorkant besteden organisaties veel aandacht aan de inrichting en implementatie van een back-up & recovery, maar vervolgens laten ze het in veel gevallen na om te testen of het daadwerkelijk goed is ingericht. Daarom zou elke organisatie een terugkerende capability test moeten uitvoeren om zeker te zijn van een weerbare IT-omgeving. Dit vindt Aeiko van der Made, Lead Solutions Consultant Benelux bij Carbonite + Webroot onderdeel van OpenText. Moderator Danny Frietman spreekt met Aeiko in deze Dutch IT-channel Talkshow – 'Leaders of Datacenters' verder over de ontwikkelingen rond back-up toepassingen.

Carbonite en Webroot zijn beide zelfstandig opererende dochterbedrijven van OpenText. Carbonite heeft een uitgebreid portfolio aan oplossingen voor dataprotectie, en Webroot biedt tal van oplossingen voor data security. Het is de bedoeling dat de twee bedrijven integreren tot één. “Op menselijk vlak is dat al gebeurd; wij vertegenwoordigen beiden Carbonite én Webroot; op technisch vlak wordt er hard gesleuteld aan een geïntegreerd aanbod”, aldus Van der Made.

Lees het hele interview met Aeiko van der Made: Elke organisatie zou een terugkerende capability test moeten uitvoeren.

Terug naar video overzicht
Security