Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
Uniserver cloud staat in de Nederlandse klei

Emile Schouwstra: "Uniserver heeft zich ontwikkeld tot een grote Nederlandse distributeur van cloud-infrastructuur zoals IaaS en storage"

Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
08-03-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Uniserver cloud staat in de Nederlandse klei

De komende jaren wil Uniserver zijn cloud infrastructuur en services aanbod uitbreiden met onder meer advies over inrichting van cloud-platforms. Moderator Danny Frietman spreekt hierover verder in de Dutch IT Channel Talkshow – Leaders of Datacenters met Emile Schouwstra, commercieel directeur bij Uniserver.

De afgelopen 21 jaar heeft Uniserver zich ontwikkeld tot een grote Nederlandse distributeur van cloud-infrastructuur zoals IaaS en storage. Het afnemen van dergelijke infrastructuur begint steeds normaler te worden, het leveren ervan blijft complex. Reden voor Uniserver om MSP’s en sinds 2020 ook ISV’s een Nederlands alternatief te bieden voor de internationale aanbieders.

Uniserver leverde al cloud-infrastructuur als B2B-dienst toen de term nog niet gebruikt werd. In 2020 kwam er met de overname van Denit een tweede tak van sport bij – independent software vendors (ISV’s). “Wij bouwen de motor, de partners bouwen de auto en de klant zit achter het stuur”, zo schetst Schouwstra de rol van Uniserver. “Af en toe maak je een pitstop om de motor en de rest van de auto te onderhouden en verbeteren. Dit doen we steeds vaker met partners om zo samen nieuwe diensten te bouwen. De auto kan voor elke afnemer anders zijn, maar de motor wordt altijd gebouwd op basis van de onderdelen die wij leveren.”

Lees ook het interview met Emile Schouwstra: Uniserver: Het cloudnetwerk van Nederland.

Terug naar video overzicht
Cloud