Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
SLTN CEO Eugene Tuijnman belicht datacenter trends

SLTN CEO Eugene Tuijnman: "Het overal kunnen werken vraagt om goede ontsluiting van legacy en SaaS applicaties"

Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
07-03-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SLTN CEO Eugene Tuijnman belicht datacenter trends

CIO’s en IT-managers kijken steeds meer met gerichte aandacht naar de inzet van public cloud voor een deel van de workloads. Dat wordt ook onderschreven door onderzoeksbureau Gartner. De stap naar de cloud doen ze vooral om de digitale transitie te versnellen en de kosten van IT te optimaliseren. Moderator Danny Frietman spreekt over de ontwikkelingen rond cloud en datacenter verder in deze Dutch IT Channel Talkshow Leaders of Datacenters met SLTN CEO Eugene Tuijnman.

Tuijnman belicht naast de ontwikkelingen in de markt voor datacenters ook de versnelde digitale transitie en de impact hiervan. Vooral het overal kunnen werken vraagt om goede ontsluiting van legacy en SaaS applicaties.

Veel bedrijven willen meer as a service en pay per use met SaaS en PaaS toepassingen, aldus Tuijnman. SLTN speelt daarop in en kan dit snel leveren, onder andere met zijn specialisten die kennis hebben van datacenter toepassingen, data analytics, AI en development.

Er is verder een tendens bij organisaties om van een Capex- naar een Opex-model te gaan, ofwel alleen betalen voor het daadwerkelijke gebruik van IT. SLTN speelt daarop in met een as a service aanbod.

Terug naar video overzicht
Datacenters