Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1409
BPSOLUTIONS belicht met data science de waarde van bedrijfsgegevens

BPSOLUTIONS belicht met data science de waarde van bedrijfsgegevens

Ronald van Heek, BPSOLUTIONS
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
01-03-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BPSOLUTIONS belicht met data science de waarde van bedrijfsgegevens

Het belang van automatisering in datacenters en server ruimtes is niet meer te onderschatten. Daarnaast gaan steeds meer workloads naar de cloud en dat vraagt om goed beheer en kostenoptimalisatie waarop BPSOLUTIONS soelaas biedt met zijn billing engine, data science en automation. Moderator Danny Frietman spreekt tijdens de Dutch IT Channel Talkshow ‘Leaders of Datacenters’ over deze ontwikkelingen met Ronald van Heek, Chief Commercial Officer bij BPSOLUTIONS.

BPSOLUTIONS is een IT-dienstverlener en service provider uit Utrecht. Het bedrijf heeft zijn sporen verdiend in de traditionele datacenterwereld. De onderneming is opgericht in 2001 en helpt sindsdien organisaties hun bedrijfsdoelstelling te halen met ondersteuning van uitgekiende automatisering. Sindsdien is er veel veranderd. Vroeger draaide alles om IT-ondersteuning van bedrijfskritische processen; tegenwoordig is de IT zelf het bedrijfskritische proces.

BPSOLUTIONS ontzorgt organisaties zoals Hoyer Group, Technische Unie en de Rabobank. BPSOLUTIONS levert daarbij business technologie toepassingen, onder andere van SAP, HPE en Rubrik.

Lees ook het interview met Ronald van Heek: BPSOLUTIONS zet data aan het werk.

Terug naar video overzicht
Datacenters