Financial Lease Nederland zet low-code Enterprise iPaaS van eMagiz in

Rob ter Brugge (links) en Jerlijn Kasmani

24-02-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Financial Lease Nederland zet low-code Enterprise iPaaS van eMagiz in

Financial Lease Nederland en eMagiz Services gaan een samenwerking aan. Jerlijn Kasmani (rechts op de foto), Directeur Digitale Innovatie van Financial Lease Nederland BV en Rob ter Brugge (links op de foto), CEO van eMagiz Services BV, hun handtekening gezet onder een driejarige samenwerkingsovereenkomst.

FinancialLease.nl, actief op het gebied van Financial Lease met betrekking tot nieuwe en jong gebruikte auto’s, zet het low-code Enterprise iPaaS van eMagiz in om zijn groei verder te versnellen. Daarnaast vraagt de toenemende omvang van het bedrijf om een platform om zijn digitale transformatie beter te faciliteren en te orkestreren. Na een relatief kort maar intens kennismakingstraject gevolgd door een RFP-procedure kiest FinancialLease.nl voor het eMagiz iPaaS met alle door het platform ondersteunde integratiepatronen: Messaging, API Gateway en Event Streaming.

In eigen beheer automatiseren

"Het eMagiz iPaaS platform geeft ons flexibiliteit om in eigen beheer meer bedrijfsprocessen te automatiseren en verdere digitalisering van ons product te realiseren. Een essentieel component om met onze organisatie slim verder op te kunnen schalen", zegt Kasmani.

Ter Brugge: "Het is juist dit type snel groeiende klanten waar de ene stap in hun digitale ontwikkeling snel wordt opgevolgd door de volgende. Dan heb je behoefte aan een robuust en veelzijdig integratieplatform, met een hoge, vanaf de eerste dag te realiseren ROI en een TCO die met je groeitempo mee schaalt. Ik ben er trots op dat FinancialLease.nl met zijn keuze voor het iPaaS van eMagiz het vertrouwen uitspreekt dat wij die behoefte invullen."

Terug naar nieuws overzicht