Fujitsu Digital Business Breakfast: Overleven in de data jungle

30-01-2021
Deel dit artikel:

Fujitsu Digital Business Breakfast: Overleven in de data jungle
(04-03-2021)

Vandaag de dag zijn organisaties net zo succesvol als de waarde die ze uit hun data weten te halen. Dit is - met een oerwoud aan data tot hun beschikking - niet eenvoudig. Hoe kunnen bedrijven overleven in deze data jungle? Sterker nog, hoe kunnen ze overleven én sterker uit de strijd komen?

Voor bedrijven die grote sprongen willen maken op het gebied van data heeft Fujitsu de Data-Driven Transformation Strategy ontwikkeld. Deze strategie biedt bedrijven een methode om een stevige datafundering te bouwen. Hiermee kunnen op succesvolle wijze opkomende technologieën, zoals artificial intelligence (AI) en data science toegepast worden.

Wilt u weten hoe u meer waarde uit uw data kunt halen? Neem dan deel aan onze Digital Business Breakfast op donderdag 4 maart van 09.00 - 10.45 uur. U wordt onder andere geinformeerd over:

Wat de Data-Driven Transformation Strategy inhoudt en waarom dit een bewezen methodiek is om een toekomstvaste data architectuur te ontwikkelen.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden waarom het belangrijk is om de waarde van data te benutten.

Hoe co-creatie workshops uw innovatietraject een boost geven.

De laatste updates over ons Partner Ecosysteem speciaal voor onze Channel Partners.

Verschillende Fujitsu experts delen hun visie rond het optimaal inzetten van data.

Onze gastspreker Kasia Borowska, medeoprichter en managing director van Brainpool AI, zal inzoomen op enkele van de transformationele oplossingen op het gebied van machine learning en artificial intelligence en een korte handleiding geven voor een succesvolle implementatie van AI in uw organisatie.

Bekijk hier de volledige agenda.

Meld u vandaag nog aan!

We kijken er alvast naar uit om u op 4 maart online te mogen begroeten.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters