Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Bart van Rheenen - Arrow ECS te gast in Dutch IT Channel Security Talkshow

Bart van Rheenen, Managing Director Arrow ECS Benelux was onlangs te gast in de Dutch IT Channel Security Talkshow. Hij sprak daar met Danny Frietman (Moderator Dutch IT Channel) over actuele cybersecurity trends en ontwikkelingen. Tevens werden de uitkomsten van het ‘Onderzoek Dutch IT Security’ 2020 besproken tussen Van Rheenen en Frietman.

Cybersecurity is essentieel in de huidige omgeving van hackers, malware, virussen, spyware en meer. Het opzetten van een compleet, end-to-end cyber security framework is van cruciaal belang voor een alomvattende, efficiënte, meegaande en veilige onderneming. Arrow biedt via partners een end-to-end cyber security franework. Arrow is een specialist in beveiliging; meer dan 20 jaar ervaring met het helpen van partners om te handelen naar de altijd aanwezige behoefte om zaken te beveiligen met waardevolle oplossingen.

IT-security staat vandaag de dag hoog op de agenda van elke IT-beslisser die zijn of haar data, processen en business koestert. Dutch IT-channel, Executive People en markt intelligentiebureau Smart Profile hebben door deze uitdagingen die IT-beslissers hebben recent het onderzoek over de actuele staat van IT Security in Nederland gepubliceerd.

Download het onderzoek op deze link. Doe er uw voordeel mee!

Terug naar video overzicht
Security