Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Carbonite + Webroot te gast in Dutch IT Channel Security Talkshow

Rob Sanders (Lead Solutions Consultant) en Aeiko van der Made (Senior Solutions Consultant) van Carbonite + Webroot, een Opentext company waren onlangs te gast in de Dutch IT Channel Security Talkshow. Ze spraken daar met Danny Frietman (Moderator Dutch IT Channel) over actuele cybersecurity trends en ontwikkelingen. Tevens werden de uitkomsten van het ‘Onderzoek Dutch IT Security’ 2020 besproken door Sanders, Van der Made en Frietman.

Webroot en Carbonite voorzien klanten van een complete oplossing door de combinatie van back-up en data recovery met effectieve endpoint security en threat intelligence. Dit uitgebreide portfolio biedt een stevig fundament legt voor databescherming dat eenvoudig en snel te implementeren is.

IT-security staat vandaag de dag hoog op de agenda van elke IT-beslisser die zijn of haar data, processen en business koestert. Dutch IT-channel, Executive People en markt intelligentiebureau Smart Profile hebben door deze uitdagingen die IT-beslissers hebben recent het onderzoek over de actuele staat van IT Security in Nederland gepubliceerd.

Download het onderzoek op deze link. Doe er uw voordeel mee!

Terug naar video overzicht
Security