Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
29-11-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Hans ten Hove van Datto te gast in Dutch IT Channel Security Talkshow

Hans ten Hove, Sales Director Nothern Europe van Datto, een leverancier van MSP software, was onlangs de gast in de Dutch IT-Channel Security Talkshow. Hij sprak met Danny Frietman, moderator Dutch IT Channel, over actuele ontwikkelingen in de markt voor Managed Service Providers. Tevens bespraken Frietman en Ten Hove het Dutch IT Security onderzoek dat in samenwerking met Smart Profile is gepubliceerd. Ook wordt Datto’s rapport over de wereldwijde stand van zaken op het gebied van Channel Ransomware besproken en die nu te downladen is.

Datto is wereldwijd actief als leverancier van IT-oplossingen - vooral op het gebied van security, business continuity en backup, networking en business management - die het uitsluitend via het kanaal levert. Dat gebeurt met behulp van managed service providers (MSP’s), 17.000 stuks weredlwijd in totaal. Hans Ten Hove belicht actuele trends en ontwikkelingen in deze markt zoals werken in de cloud en security trends, waaronder het aanpakken van ransomware waarover Datto een rapport heeft gepubliceerd. Meer informatie is beschikbaar in Datto’s State of the Channel Ransomware Report.

Dutch IT Security Onderzoek

Verder bespreken Ten hove en Frietman de uitkomsten van het Dutch IT security onderzoek dat is uitgevoerd door Dutch IT-channel, Executive People en markt intelligentiebureau Smart Profile.

Download het Dutch IT Security onderzoek onderzoek op deze link. Doe er uw voordeel mee!

Terug naar video overzicht
Security