Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
29-09-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Digital Workplace Video Talkshow belicht Trends in Digitale Mobiliteit

Dutch IT Channel en markt intelligentie bureau Smart Profile publiceerden onlangs het Onderzoek Digitale Mobiliteit. Hierin staan interessante trends rond de adoptie van cloud en de digital workplace. Digital Workplace Video Talkshow bespreekt Dutch IT Channel moderator Danny Frietman enkele hoogtepunten van het onderzoek met Anton Loeffen (CEO Eshgro), Jelle Wieringa (Security Advocate KnowBe4),Jurgen Verheijen (Marketing Lead Smart Profile). In totaal publiceert Dutch IT Channel drie Digital Workplace Video Talkshows.

Door de opkomst van digitale technologieën veranderen de wereld en onze manier van werken in rap tempo. Werkend Nederland kan altijd en overal werken en communiceren, ook thuis. Als gevolg van COVID-19 werken velen inmiddels noodgedwongen thuis, op een digitale werkplek op de eigen computer. Om van deze ‘digital workplace’ de ideale werkplek te maken, moet worden voldaan aan vier dingen: een goed concept en de juiste platformen, cloud software en tools. Dutch IT-channel en markt intelligentie bureau voerden recent weer een onderzoek uit naar digitale mobiliteit in Nederland en de impact van COVID-19. Jurgen Verheijen concludeert dat in vergelijking met voorgaande jaren zien we meer beleid om het thuis werken te faciliteren en stimuleren. Waarschijnlijk is dit te verklaren door de uitbraak van COVID-19. Uit de enquête blijkt dat het overgrote deel van de werknemers (96%) vanuit huis mág werken.

Jelle Wieringa van KnowBe4 gaat tijdens de Digital Workplace Video Talkshow in op de security trends aspecten van het onderzoek.

Anton Loeffen van Eshgro bespreekt de kracht van cloud diensten voor de digital workplace.

De tweede Digital Workplace Video Talkshow wordt binnenkort gepubliceerd.

Bekijk op deze link het onderzoek Digitale Mobiliteit

Mobiliteitsonderzoek_2020.pdf

Terug naar video overzicht
Digital Workplace