Exclusief Dutch IT Channel Video Interview met Eugene Kaspersky

11-05-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Exclusief Dutch IT Channel Video Interview met Eugene Kaspersky

Dutch IT Channel start met een reeks video interviews  met “The Leaders of Innovation” onder leiding van moderator Danny Frietman. De video interviews worden gepubliceerd vanuit het Future of Business Technology / Leaders in Innovation project van Dutch IT Channel en Executive-People. Het eerste gesprek is met cybersecurity specialist Eugene Kaspersky, CEO van cybersecurity leverancier Kaspersky.

Het interview met Eugene Kaspersky is vanaf 12 mei online te zien op dutchitchannel.nl en executive-people.nl. Hij bespreekt onder ander cybersecurity trends en de gevaren waar bedrijven en organisaties voor moeten oppassen.

Naast deze video interviews publiceert Dutch IT Channel de komende periode ook dagelijks een inspirerend geschreven interview met thought leaders op het gebied van innovatie en AI. Dutch IT Channel en Executive People werken op het project The Future of Business Technology samen met Rocking Robots. Alle interviews zullen tevens worden gebundeld in een op 16 juni te verschijnen themanummer. Lees meer over het Future of Business Technology / Leaders in Innovation project hier.

The Leaders of Innovation video interviews is een productie van Dutch IT Channel BV. Voor meer informatie neem contact op met Yvonne Bansagi: ybansagi@dutchitchannel.nl – Mobiel 06-23530399

Terug naar nieuws overzicht
Future of Business Technology