Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
14-03-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Diamanti HCI zorgt voor hoge performance van cloud applicaties

Diamanti, aanbieder van een hyperconverged container infrastructure (HCI) platform voor het uitvoeren van cloud native container-apps in hybride en multi cloud omgevingen, opende onlangs haar eerste Europese kantoor in Amsterdam en lanceerde tevens het partnerprogramma. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski sprak in de Amsterdamse Zuid-As met Erikjan Franssen, sales verantwoordelijke voor Diamanti EMEA over de waarde van het Diamanti business technology aanbod voor IT-resellers en eindgebruikers.

Het HCI-platform van Diamanti verbetert I/O-intensieve workloads prestaties aanzienlijk.  Diamanti levert minimaal 2x IOPS per node prestatieverbetering met consistente latentie in een HCI-omgeving of de klant kan het POC (Proof of Concept) cluster behouden. Diamanti is volgens Franssen perfect voor de meest veeleisende applicaties - databases, messaging en analytics toepassingen. Het platform functioneert als een compleet op maat geleverde hybride cloudoplossing waarmee afnemers onmiddellijk aan de slag kunnen met Kubernetes ’on bare metal’: orkestratie van containers niet alleen onder VMware of OpenStack, maar ook rechtstreeks op de onderste laag (Linux) zonder de overhead van Virtual Machines, bijvoorbeeld op Red Hat OpenShift. De offload functionaliteit voor netwerk en storage draagt bij aan een aanzienlijke prestatieverbetering en beveiliging van X86-servers. Diamanti levert de oplossing ook als een complete appliance (D20). Een soortgelijke toepassing, maar dan met Dell hardware, staat inmiddels op de prijslijst van Dell in de VS en straks met Lenovo hardware ook op die van Lenovo. Voor Europa staan deze versies ook op de planning.

Kubernetes

De platformarchitectuur van Diamanti is vanaf het begin speciaal gebouwd voor enorme IOPS, ultralage en consistente latentie, gegarandeerde QoS, eenvoud en gebruiksgemak, aldus Franssen. Het Diamanti-platform is Kubernetes gecertificeerd en alle workloads die op het Diamanti-platform zijn ontwikkeld, kunnen on-premise of in de cloud worden uitgevoerd.

Erikjan Franssen nodigt namens Diamanti resellers en hun klanten uit om de enorme prestaties en Total Cost of Ownership-voordelen te testen die ze krijgen door het platform te implementeren. Diamanti heeft zoveel vertrouwen in zijn technologie dat het 2x betere prestaties dan oudere oplossingen kan garanderen.

Diamanti Partner Programma

Het Diamanti Edge Reseller Program is ontworpen voor partnersucces. Diamanti maakt gebruik van de explosieve groei van containertechnologie met het eerste hypergeconvergeerde containerplatform in de branche - en Diamanti resellers kunnen de golf van klantenvraag volgen.

Het Diamanti Edge Reseller programma biedt partners concurrentievoordelen om een groeiend, winstgevend bedrijf te stimuleren:

Inzet: 100 procent op channel partners gericht

Marketing: Co-marketing, lead sharing, co-branded materialen en interne verkoopondersteuning

Incentives: Partners profiteren van niet-voor-de-verkoop afgeprijsde units en SPIFF's

Dealbescherming: Resellers kunnen hun kansen registreren om het margepotentieel te maximaliseren

Enablement: verkoop- en technische webgebaseerde learning toepassingen

Stuur een e-mail naar erikjan@diamanti.com voor meer informatie over het Diamanti Edge Reseller Program

Diamanti D10 Container Appliance Review

Diamanti_Product_v1_hires.jpg

Terug naar video overzicht
Cloud