Kennis, netwerken en fun bij Portland’s ‘The Future is Hybrid’

The future is hybrid

Kennis, netwerken en fun bij Portland’s ‘The Future is Hybrid’

27-12-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Kennis, netwerken en fun bij Portland’s ‘The Future is Hybrid’

Na twee succesvolle edities van ‘The Future is Hybrid’ in Amsterdam en Antwerpen, organiseert Portland op 30 januari 2020 de derde editie in Zwolle.

Al 20 jaar biedt Portland IT-professionals en Managed Services Providers (MSP’s) kennis, tools, soft- en hardware, zodat zij niet alleen hun KMO/MKB-klanten de beste oplossingen kunnen bieden, maar ook zelf efficiënter, productiever en winstgevender te werk kunnen gaan. Tijdens ’The Future is Hybrid’ evenementen-reeks wordt hier verder op ingegaan.

De verschuiving naar clouddiensten, vraagt om een nieuwe menukaart. Om toekomstbestendig te zijn als IT-professional, is een hybride mix van cloud- en on-premise oplossingen een must. Daar gelooft Portland in. Tijdens ‘The Future is Hybrid’ vertelt een special keynote speaker van CompTIA over de nieuwe mogelijkheden en -oplossingen, welke gevolgen dit heeft voor de business en hoe IT-professionals hiervan kunnen profiteren.

Daarnaast introduceert Portland nieuwe vendoren met lucratieve modellen in opkomende technologieën zoals Altaro, Acronis, Scale Computing en ConnectWise. Zoals we van Portland gewend zijn wordt de middag afgesloten met een netwerkborrel vol fun, lekkere bites en drankjes.

Door: Redactie 

Terug naar nieuws overzicht