Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
09-11-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

VMware partners belichten tech innovaties tijdens VMworld 2019

Dit jaar stond VMworld Europe 2019 in Barcelona in het teken van onderwerpen en trends die bedrijfstransformaties vormgeven en aansturen. Daarbij spelen leveranciers en resellers die met VMware samenwerken een belangrijke rol. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski sprak op VMworld met Dirk Marichal (Cohesity), Alexandre Brousse (Dell Technologies), Brendan Kinkade (IBM), Patrick Louwe (IT2grow) en Renne Bots (eG Innovations).

Make your Mark. Dat is het thema van VMworld 2019 Europe dat dit jaar plaatsvond van 4 tot en met 7 november in Barcelona. Van hybrid en multi-cloud tot het ontwikkelen en beheren van moderne apps, tot netwerken en beveiliging: het kwam allemaal aan bod.

Tanzu

Ook was er extra aandacht voor Kubernetes container toepassingen.VMware Tanzu is de spil rond het omarmen van Kubernetes. Dit nieuwe portfolio van producten en diensten is ontworpen om de manier waarop bedrijven software bouwen met Kubernetes te veranderen. Het eerste aanbod in het VMware Tanzu-portfolio is VMware Tanzu Mission Control. Met Tanzu Mission Control kunnen klanten hun Kubernetes-voetafdruk in omgevingen beheren met volledige consistentie.

Workspace

Op het event werd tevens de eindgebruikerservaring belicht met digital workspaces en opkomende trends die nu al grote invloed hebben op de manier waarop we werken.

Cloud

VMworld is het grootste event rond cloud-infrastructuur, networking, security en digital workspaces in Europa, en staat garant voor vier dagen vol keynotes, technische & business-sessies, labs, netwerkmogelijkheden en gezellige feestjes. Duizenden mensen uit heel Europa (en daarbuiten) kwamen bij elkaar om kennis te delen en kennis te nemen van de nieuwste technologie van VMware en alle partners.

Terug naar video overzicht
Security