Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
08-11-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

PQR kenniscongres IT Galaxy in beeld

PQR organiseerde voor de tiende keer alweer het kenniscongres ‘IT Galaxy’. Dit keer in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. IT Galaxy biedt inzichten in de nieuwste IT-technologieën, -oplossingen en -concepten om zakelijke doelstellingen te kunnen realiseren. Van het event is een video reportage geproduceerd waarin PQR medewerkers Marijke Kasius, Rody Kossen, Erik van Veenendaal en Jan-Paul Plaisier in voorkomen.

IT Galaxy richt zich op IT-beslissers en mensen die betrokken zijn bij IT en IT gerelateerde vraagstukken. Spreker was onder andere Andreas van Wingerden, Senior Manager Sales Engineering bij Citrix Hij legde uit hoe de Citrix Workspace er met zijn intelligentie voor zorgt dat werkomgevingen eenvoudig, voordelig en bovenal veilig zijn, en hoe deze kunnen voldoen aan de strenge vereisten van vandaag de dag.

In verschillende tracks – Business & IT, Networking & Security, Datacenter, Workspace of SpaceHub (het nieuwe en complete hybride cloudplatform van PQR) – konden deelnemers break-out-sessies volgen die inspelen op herkenbare IT-uitdagingen. Bijvoorbeeld: ‘Do’s en Don’ts, van beheer naar regie’, ‘Hacks en datalekken: blijf cybercriminelen een stap voor’ of ‘Werken via de browser: uw werkplek klaar voor de toekomst’. Daarnaast hadden deelnemers de mogelijkheid om in het Hands-On lab te ontdekken hoe technische implementaties van VMware, Nutanix en Aruba in de praktijk werken.

In tien jaar tijd heeft PQR met IT Galaxy een succesvol jaarlijks evenement neergezet met een groeiend aantal bezoekers. Omdat PQR hierbij elk jaar samenwerkt met een breed scala aan technologiepartners zoals Citrix, HPE, VMware en Nutanix kregen deelnemers een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijke IT-oplossingen en wat zij kunnen betekenen voor hun organisaties.

Terug naar video overzicht
Security