Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
11-10-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Tech Data helpt partners met security business propositie

Tech Data organiseerde in de voormalige De Koepel gevangenis in Breda zijn 'Transform your Security' event voor het partnerkanaal. Samen met enkele leveranciers werden de laatste verschillende soorten security innovaties getoond waarmee business partners de IT en business van hun klanten sterk kunnen beveiligen. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski was erbij en sprak in een video update met Marc van Ierland (Tech Data), Lodewijk van Klaveren (Veeam) en Rik Chorus (Cisco).

Klanten zoeken naar geavanceerde oplossingen om hun data te beschermen, omdat het aantal online aanvallen stijgt. Denk hierbij aan ransomware, phishing en CEO-fraude of DDoS.

Tech Data en zijn leveranciers bieden business partners een pallet van toepassingen services die de business partners ondersteunt in het bouwen van een sterke security propositie voor klanten, aldus Marc van Ierland Zo levert Tech Data Apple devices in combinatie met krachtige security van Cisco.

Transform your Security werd goed bezocht. Het event was tevens het ideale moment voor het opdoen van nieuwe contacten en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere mensen uit de business.

Terug naar video overzicht
Security