Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
11-10-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Citrix technologie houdt rekening met goede workspace user experience

Onlangs vond de Citrix Future of Work Tour in Midden Nederland Hallen in Barneveld plaats. Dit was de gelegenheid om partners en klanten bij te laten praten over het creëren van een betere Digital Workspace met behulp van intelligence en automation. Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video update met Jeroen van Rotterdam (Executive Vice President Of Engineering bij Citrix) hoe Citrix een de workspace user experience vergroot.

Tijdens de Future of Work Tour (voorheen Citrix Solution Day) namen verschillende sprekers de bezoekers mee in de wereld van Workspace & Networking. Aan de hand van sessies en cases werd getoond hoe Citrix kan bijdragen aan een succesvolle organisaties.

Volgens Jeroen van Rotterdam beveiligt Citrix het netwerk, SaaS applicaties en nog veel meer. Vaak komt echter de user experience onder druk te staan door de komst van verschillende security toepassingen. De Citrix toepassingen zoals analytics en intelligence houden juist wel rekening met een goede user experience, aldus Van Rotterdam.

Terug naar video overzicht
Security