Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
03-10-2019 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Axians: laat Workspace over aan specialisten

Trends als robotisering en AI hebben ingrijpende effecten op zowel de IT als de business. Het biedt volop kansen op nieuw concurrentievoordeel, maar vraagt wel veel tijd en inspanning om het bij te houden en goed in te zetten. Daar kunnen specialisten bij helpen, zoals Axians, waar bedrijven onder meer ontzorgd kunnen worden op het gebied van de digitale werkplek zodat ze zich zelf kunnen richten op innovatie voor de business. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski sprak hierover met Tobias Maat van Axians tijdens het event Digital Workplace in de 3D Maker Zone in Haarlem.

Tijdens deze totaal verzorgde middag werden de resultaten van het onderzoek Digitale Mobiliteit 2019 gepresenteerd en overhandigd door Michiel Alkemade van Smart Profile aan Jan Middendorp, Tweede Kamerlid namens de VVD.

Tevens belichten Gartner en FME hun visies over de moderne werkplek en zijn er diverse fieldlabs waar de laatste trends en oplossingen worden getoond.

Het Dutch IT-channel Digital Workplace event is voor digital leaders en beslissers op het gebied van Digitale Mobiliteit, zoals IT-managers, HR-managers, fleetmanagers, consultants, cultuur- en managementspecialisten en iedereen die beleidsmatig betrokken is bij dit onderwerp

Terug naar video overzicht
Digital Workplace