Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
27-09-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Digital Workplace Day belicht belang van Tech en People

Dutch IT-channel organiseerde het Digital Workplace Day Event in de 3D Makers Zone in Haarlem dat goed werd bezocht. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski spreekt in deze video update over Digital Workplace trends en ontwikkelingen met HP van Tilburg (Dutch Connect) Hanns Köhler-Krüner (Gartner), Rob Geurts (FME) en Peter Hermeling (Liquit). Conclusie: denk eerst aan de mens en begin daarna over technologie te praten. Smart Working biedt hierbij soelaas.

Tijdens deze totaal verzorgde middag werden de resultaten van het onderzoek Digitale Mobiliteit 2019 gepresenteerd en overhandigd door Michiel Alkemade van Smart Profile aan Jan Middendorp, Tweede Kamerlid namens de VVD.

Tevens belichten Gartner en FME hun visies over de moderne werkplek en zijn er diverse fieldlabs waar de laatste trends en oplossingen worden getoond.

Het Dutch IT-channel Digital Workplace event is voor digital leaders en beslissers op het gebied van Digitale Mobiliteit, zoals IT-managers, HR-managers, fleetmanagers, consultants, cultuur- en managementspecialisten en iedereen die beleidsmatig betrokken is bij dit onderwerp.

Terug naar video overzicht
Digital Workplace