Schindler tekent contract met BT
22-07-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Schindler tekent contract met BT

BT kondigt aan dat het een contract heeft getekend met Schindler, een leverancier van liften, roltrappen en rolpaden, evenals van onderhouds- en moderniseringsdiensten. BT gaat Schindler een netwerk- en spraakoplossing bieden, die ongeveer 500 locaties wereldwijd met elkaar verbindt.

BT gaat een geconsolideerde wereldwijde netwerkinfrastructuur voor Schindler implementeren en beheren. Hierbij worden Schindler’s datacenters, kantoren, fabrieken en contactcentra over de hele wereld met elkaar verbonden door middel van BT’s betrouwbare en veilige netwerkdienst IP Connect en een wereldwijde internetoplossing. Dit vereenvoudigt het beheer, doordat niet meer met meerdere netwerkoperatoren hoeft te worden omgegaan. Dit leidt voor Schindler tot een beter inzicht in de kosten en prestaties en het verbetert bovendien de end-to-end servicekwaliteit.

Matteo Attrovio, CIO van de Schindler Group: "Een wereldwijd, veilig, geïntegreerd netwerk is een cruciaal onderdeel van onze digitale strategie. Het stelt ons in staat om van een gefragmenteerd netwerk van leveranciers over te stappen naar een wereldwijde leverancier, die een volledig beheerde end-to-end netwerkdienst van hoge kwaliteit kan bieden."

Bas Burger, CEO van Global, BT: "We zijn er trots op dat we door Schindler zijn uitgekozen als betrouwbare adviseur voor hun digitale transformatietraject. Schindler is een snel groeiend, internationaal opererend bedrijf en we ondersteunen hen graag met onze diensten en expertise wereldwijd. Schindler vervoert meer dan één miljard mensen per dag en het is fantastisch dat we hen kunnen ondersteunen bij het leveren van een veilige en betrouwbare service."

Terug naar nieuws overzicht