Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
22-06-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Mobility Matters van Blaud en Mobco belicht werkplek van de toekomst

Op de eerste editie van Mobility Matters van Blaud en Mobco in de Van Nelle Fabriek stond het gebruik, het beheer en de beveiliging over de Mobiele werkplek van 2020 centraal. HP van Tilburg van Dutch IT-channel en Dutch Connect was erbij en sprak in een video update met Thierry Lammers (Blaud), Ulrik van Schepdael (Mobco), Wincho Bacuna (Samsung), Alex Mosher (MobileIron), Tom Davison (Lookout) en Gonny Vink (Work 21).

In 2020 wordt de Moderne Mobiele werkplek hét ICT-aandachtspunt van de meeste moderne organisaties. Dankzij die Mobiele werkplek kunnen we waar en wanneer we maar willen aan de slag. Maar wat betekent dit voor de veiligheid en de controle van organisaties en de IT-organisatie? Tijdens Mobility Matters werd daar een antwoord op gegeven.

Zo was er een keynote van Richard Marijs over ‘5G it will be!’ 5G gaat zó ontzettend veel betekenen voor de economie, samenleving en techniek. Wat is 5G en hoe werkt het?

Mobility Matters bood verder een uitgebreide Expo waar de keyspelers zoals BLAUD, Mobco, MobileIron, Samsung, Lookout, Google en Work21 zich presenteerden.

Terug naar video overzicht
Security