Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
20-04-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cloud Lunch over CSP markt geslaagd

De Cloud Lunch met als thema 'Cloud Service Provider onderzoek' van Smart Profile en Dutch IT-channel is geslaagd. Ruim 85 directieleden en topmanagers uit de Nederlandse IT Business kwamen samen in Bistro Belle in Oud Zuilen om te netwerken en naar de ontwikkelingen in de CSP markt te luisteren.

Tijdens de Cloud Lunch, een initiatief van Thijs van Hofwegen en Martijn van Zoeren, sprak moderator Danny Frietman samen met de onderzoeker Sander de Bont van Smart Profile en Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski over het CSP onderzoek.

Ook kregen de aanwezigen inzicht in je onderbewustzijn, en hoe je dat in je commercie kan toepassen, gepresenteerd door Thijs van Hofwegen van Force21.

Onderzoek

De sterk groeiende markt van Cloud Service Providers (CSP’s) biedt kansen voor de hele IT-industrie. Om marktpartijen te helpen deze kansen te benutten hebben Smart Profile en Dutch IT Channel middels een uitgebreid onderzoek de Cloud markt in kaart gebracht. De resultaten van het onderzoek zijn online gepresenteerd, waaronder ook in de maart-editie van Dutch IT channel magazine. Er is hier een online (PDF) van het CSP onderzoek beschikbaar.

Cloud

Op basis van alle inzichten uit het CSP-netwerk en van eindgebruikers heeft Smart Profile een onderzoeksrapport samengesteld met verschillende onderdelen. Zo geeft het rapport inzicht in gebruikte Cloud-oplossingen door eindgebruikers, de diverse partijen die actief zijn in de IT-markt en biedt het inzicht in het CSP-netwerk op basis van de geïnterviewde CSP’s in Nederland.

CSP

Sinds begin 2019 is Computer Profile actief als Smart Profile. Deze herpositionering is mede gekozen om duidelijk te maken dat Smart Profile niet alleen inzichten biedt over eindgebruikers, maar ook data heeft over de vendoren en channel partners in de IT-markt. Voor het onderzoek van de Cloud-markt is, op basis van inmiddels 400 interviews met C-level verantwoordelijken, een verdiepingsslag gemaakt voor wat betreft Cloud Service Providers (CSP’s). Zodra een CSP deelneemt aan het interview wordt deze ook automatisch onderdeel van het CSP-netwerk en krijgt deze direct daarna toegang tot een dashboard met alle verzamelde inzichten (aanmelden voor het onderzoek kan overigens nog steeds via www.smartprofile.io/csp).

Bekijk de sfeerfoto's op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

 

Terug naar video overzicht
Cloud