Laat u bijpraten over IT security op it-sa 2018
24-08-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Laat u bijpraten over IT security op it-sa 2018
(09-10-2018)

Het Exhibition Centre Nuremburg staat van 9 tot en met 11 oktober in het teken van it-sa, de grootste conferentie op het gebied van IT security van Europa. Op de beurs kunt u ontwikkelaars en leveranciers van zowel producten als diensten op het gebied van IT-beveiliging ontmoeten en u volledig laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen.

Op de conferentie kunt u uiteenlopende lezingen en presentaties bijwonen. In deze lezingen en presentaties wordt u door de aanwezige experts volledig bijgepraat over actuele uitdagingen, strategieën en technologische oplossingen op het gebied van IT-beveiliging. Ook fysieke oplossingen op het gebied van IT security komen aan bod.

700 exposanten verwacht

De vorige editie van it-sa werd goed bezocht. 630 exposanten waren in 2017 op de beurs aanwezig, terwijl het event door 12.780 C-level experts en IT security officers werd bezocht. Dit jaar worden 700 exposanten op het event verwacht.

Een overzicht van de aanwezige exposanten en de indeling van it-sa 2018 is hier te vinden. Het programma van de conferentie is hier beschikbaar. U kunt zich binnenkort aanmelden voor de beurs. Door uw contactgegevens achter te laten op de site krijgt u een reminder toegestuurd zodra de kaartverkoop van start gaat.

 

Terug naar nieuws overzicht
Security