Licentiebeheertraining

13-07-2018
Deel dit artikel:

Licentiebeheertraining
(18-09-2018)

Een sterk SAM-programma is gebaseerd op efficiënt softwarebeheer. Onze licentiebeheertraining ondersteunt daarin. U leert efficiënter met uw softwarelicenties omgaan en u bent op de hoogte van de softwareoplossingen (tools) die in de markt beschikbaar zijn. Het doel? Een licentiebeleid voor uw organisatie definiëren. Op basis daarvan wordt de stap naar Software Asset Management of een ISO-19770 certificering gezet.

Nieuwe opzet

Na feedback van deelnemers aan de licentiebeheertraining, hebben wij de opzet ervan aangepast. Naast de Microsoft licentieregelingen komen ook de licentiemodellen van andere vendoren aan bod. Deze onderdelen worden door verschillende specialisten van COMPAREX gepresenteerd. Wij vragen de deelnemers op voorhand in welke licentieregelingen zij geïnteresseerd zijn en passen op basis hiervan het programma zoveel mogelijk aan. Op dit moment is het mogelijk informatie te delen van Citrix, IBM, Red Hat & Open Soucce, SAP en Oracle. Afhankelijk van de beschikbare tijd kunnen ook de licentiemodellen van Adobe, Symantec en VMware worden besproken.

Voor wie is deze training bedoeld?

Heeft u dagelijks te maken met de aankoop, implementatie en het beheer van softwarelicenties? Dan is de licentiebeheertraining uitermate geschikt. Voor deelname aan deze training is geen voorkennis van software of softwarelicenties vereist.

Na de licentiebeheertraining*:

  • kunt u aanzienlijke kostenbesparingen realiseren;
  • reduceert u risico's binnen uw organisatie.

* wanneer uw softwareportfolio op de juiste manier wordt beheerd.

Praktische informatie en inschrijven

Deze tweedaagse training kost EUR 995,- (exclusief BTW) en wordt gegeven op onze trainingslocatie in Amsterdam. De training is inclusief lunch, studie- en notitiemateriaal. U kunt bij de inschrijving een voorkeursdatum en alternatieve datum opgeven. Uw inschrijving is echter pas definitief na bevestiging door COMPAREX Nederland B.V.

Meld u aan voor de licentiebeheertraining

Cursusdata 2018

18 - 19 september 2018 bij COMPAREX Nederland B.V. in Amsterdam
18 - 19 december 2018 bij COMPAREX Nederland B.V. in Amsterdam

Dit schema is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Terug naar nieuws overzicht