IAITAM Certified Software Asset Manager (CSAM)

13-07-2018
Deel dit artikel:

IAITAM Certified Software Asset Manager (CSAM)
(08-11-2018)

Belangrijke trends als Cloud, Virtualisatie en BYOD spelen een steeds grotere rol in het softwarelandschap. Het belang van SAM is daarmee toegenomen. Wilt u meer grip hebben op uw software assets? Onze Certified Software Asset Manager training legt de fundering voor uw organisatie.

De training is ontwikkeld door IAITAM (International Association of Information Technology Asset Managers) en is gebaseerd op jarenlange best practices. U leert omgaan met het continu veranderende landschap, en kunt gelijk aan de slag met concrete handvatten voor SAM. De training levert in veel gevallen een hoge ROI, compliance, risicovermindering en productiviteit op.

Voor wie is de training bedoeld?

De IAITAM CSAM-training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de lifecycle van software assets. Het vereist geen specifieke voorkennis en ervaring. Daarmee is de training geschikt voor zowel beginnende als ervaren software asset managers.

Wat vinden klanten van de IAITAM CSAM-training?

"Vandaag gecertificeerd als Certified Software Asset Manager. Ik kan het aanraden voor professionals die werkzaam zijn in de wereld van IT (Asset Management). Training gevolgd bij COMPAREX (gegeven door Rogier Petri die echt wel weet waar hij het over heeft). Ik zou zeggen, ga eens kijken", aldus Rogier van Kuijk, Project Manager.

Na de CSAM-training:

  • heeft u inzicht in alle Software Asset Management processen, inclusief KPI’s;
  • bent u in staat beleid, processen en procedures te ontwikkelen en te implementeren voor uw software assets;
  • heeft u veel bruikbare voorbeelden en best practices gezien, die u direct mee kunt nemen naar uw eigen organisatie;
  • ontvangt u bij een goed afgerond examen een wereldwijd erkend certificaat vanuit IAITAM; dé belangrijkste organisatie op ITAM opleidingsgebied.

Praktische informatie en aanmelden

Deze tweedaagse training kost EUR 1.500,- (exclusief BTW) en wordt gegeven op onze trainingslocatie in Amsterdam. De training is inclusief lunch, studie- en notitiemateriaal en toegang tot een online examen met één gratis herkansing. De training wordt in het Nederlands gegeven, maar bestaat uit Engelstalig materiaal.

U kunt zich hier inschrijven voor de training, waarbij u een voorkeursdatum en alternatieve datum opgeven. Uw inschrijving is echter pas definitief na bevestiging door COMPAREX Nederland B.V.

Cursusdata 2018

13 - 14 september 2018 bij COMPAREX Nederland B.V. in Amsterdam
8 - 9 november 2018 bij COMPAREX Nederland B.V. in Amsterdam

Dit schema is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Programma

Het programma van de IAITAM CSAM-training is hier te vinden.

Vragen?

Op al onze trainingen zijn de deelnamevoorwaarden van COMPAREX van toepassing. Heeft u vragen over de IAITAM CSAM training die wij verzorgen? Neem dan contact met ons op!

Terug naar nieuws overzicht